Chordate

Chordate Medical Holding AB (publ) är ett medicintekniskt bolag som under drygt tio år har utvecklat, patenterat och CE-märkt en ny behandlingsmetod genom nervstimulering för kronisk nästäppa och kronisk migrän. Bolaget säljer sitt produktsystem inklusive behandlingar via distributörer till kliniker och sjukhus, som i sin tur behandlar patienterna.Chordate: Migränbehandling godkänd

2021-05-28

Vi har valt att revidera upp vår värdering av Chordate Medicals aktie till följd av det överraskande tidiga beskedet om att bolagets migränbehandling har tilldelats CE-märkning. Nytt värderingsintervall är 2,11 - 2,99 SEK per aktie.

Chordate Medical: Tillbaka på banan

2021-03-02

Chordate Medical levererade något svagare siffror än vi hade räknat med för fjärde kvartalet med men vi ser positivt på att migränstudien nu kör för fullt igen. Utfallet kan få stor betydelse för aktien och det kan komma marknaden till del redan under september. Vi behåller värderingsintervallet 0,84 - 1,21 SEK per aktie tillsvidare.

Chordate presenterar på Investerardagen 2020

2020-12-03

Chordates VD Anders Weilandt presenterar bolaget och svarar på frågor under Västra Hamnens Investerardag 2 december 2020.

Chordate Medical: Påverkas av pandemin

2020-11-23

Vi har uppdaterat analysen av Chordate följande deras Q3-rapport förra veckan. Det har publicerats lite nyheter sedan vår senaste analysuppdatering och vi ser ingen anledning att justera vårt motiverade värderingsintervall i nuläget.